EMAIL


  Kategorije  
Pištola GBB FN FNX .45 Tactical VFC/Cyb
189,90EUR
Pištola GBB FN FNX .45 Tactical VFC/Cyb
Pištola GBB FN FNX .45 Tactical VFC/CybPištola GBB FN FNX .45 Tactical VFC/Cyb
        

 Pomoč


Proizvajalec: Vega Force Company

Vzorec: Črna


Plinska trzajlna pištola FN Herstal FNX .45 z licenčnimi ozakami izdelana pri VFC za Cybergun. Na repliki so oznake kot na pravem orožju. Spodnji del replike je iz trpežnega polimera, zaklep pa je kovinski narejen z CNC tehnologijo, prav tako cev. Na repliko je možno spredaj pritrdit dušilec, potrebno je samo sneti zaščito iz cevi. Replika ima dpodjo montažo,ter zgornjo za pritrditev merka. Nabojnik se napolni z kroglicami, spodaj se napolni s plinom. Pred prvim strelom je potrebno potegniti zaklep nazaj, potem replika strelja polavtomatsko dokler se nabojnik ne sprazni. Ko je nabojnik prazen ostane zaklep v zadnjem položaju, sprosti se s prožilcem zaklepa. Zaklep se odpne iz replike enako kot na pravem orožju in replika gre na 2 dela, da se lažje čisti in maže. Replika se zaklene na obeh straneh ob zaklepu.

Repliko je potrebno redno naoljevati s silikonskim oljem ali sprejem, da ne pride do poškodb na repliki oziroma do obrabe materialov in posledično nedelovanja replike.

• licenčna replika z oznakami
• spodnja montaža
• zgornja montaža
• navoj za dušilec na cevi

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 190 točk v vrednosti 9,49EUR.Dolžina: 200mm
Teža: 950g
Delovanje: GBB (Airsoft Plin, Trzajna Replika)
Pogon: Airsoft Plin do 15 Barov
Kaliber: 6mm
Način Streljanja: Polavtomatsko
Tip Nabojnika: FNX .45 VFC
Hop Up: Nastavljiv
Moč: 1J (330fp/20°C/0,20g BB)
Domet: 40m


189,90EUR

Test artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.