EMAIL


  Kategorije  
Pištola GBB Hi-Capa 2000RC FM KJW (KP-06)
149,90EUR
Pištola GBB Hi-Capa 2000RC FM KJW (KP-06)
Pištola GBB Hi-Capa 2000RC FM KJW (KP-06)Pištola GBB Hi-Capa 2000RC FM KJW (KP-06)
        

 Pomoč


Proizvajalec: KJW

Vzorec: Črna


Pištola na airsoft plin Hi-Capa proizvajalca KJW je popolnoma kovinaska replika brez oznak. Merka sta iz optičnih vlaken. Zaklep je 6" in daljša je tudi cev. Pod zaklepom je zelo dolga montaža za dodatke. Nabojnik se napolni z kroglicami, spodaj pa se napolni z plinom. Pred prvim strelom je potrebno potegniti zaklep nazaj, potem replika strelja polavtomatsko dokler se nabojnik ne sprazni. Ko je nabojnik prazen ostane zaklep v zadnjem položaju, sprosti se s sprožilcem zaklepa. Replika se zaklene z varovalom na zaklepu, ima pa tudi varovalo na zadnji strani ročaja, tako da se, če je strelec ne drži v roki, ne more sprožiti. Zaklep se odpne iz replike enako kot na pravem orožju in replika gre na 2 dela, da se lažje čisti in maže. Nabojniki so kompatibilni z TM Hi-Capa serijo, replika normalno deluje z CO2 nabojniki.

Repliko je potrebno redno naoljevati z silikonskim oljem ali sprejem, da ne pride do poškodb na repliki oziroma do obrabe materialov in posledično nedelovanja replike.

• Full Metal kovinska replika
• merka iz optičnih vlaken
• integrirana spodnja montaža
• 33BB nabojnik
• 1 leto garancije

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 150 točk v vrednosti 7,50EUR.Dolžina: 248mm
Teža: 1180g
Delovanje: GBB (Airsoft Plin, Trzajna Replika)
Pogon: Airsoft Plin do 15 Barov
Kaliber: 6mm
Način Streljanja: Polavtomatsko
Tip Nabojnika: Hi-Capa KJW
Hop Up: Nastavljiv
Moč: 1,1J (345fps/20°C/0,20g BB)
Domet: 45m


149,90EUR

Test artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.