EMAIL


  Kategorije  
Vrh » Katalog » »
Pištola GBB 1911 FM Tercel
Pištola GBB 1911 FM Tercel
Pištola GBB 1911 FM TercelPištola GBB 1911 FM Tercel
Pištola GBB 1911 FM TercelPištola GBB 1911 FM Tercel
Pištola GBB 1911 FM Tercel
        

 Pomoč


Vzorec: Črna


GBB Plinska pištola M1911 proizvajalca Tercel je popolnoma kovinska, robustna in masivna replika legendarne pištole. Replika je kopija Tokyo Marui 1911 in je kompatibilna tudi z deli in nabojniki proizvajalca KJW. Nabojnik se napolni s kroglicami, spodaj se vanj vpihne plin. Pred prvim strelom je potrebno potegniti zaklep nazaj, potem replika strelja polavtomatsko dokler se nabojnik ne sprazni. Ko je nabojnik prazen ostane zaklep v zadnjem položaju, sprosti se s prožilcem zaklepa. Replika se zaklene z varovalom na zaklepu, ima pa tudi varovalo na zadnji strani ročaja, tako da se, če je strelec ne drži v roki, ne more sprožiti. Zaklep se odpne iz replike enako kot na pravem orožju in replika gre na 2 dela, da se lažje čisti in maže.

Repliko je potrebno redno naoljevati s silikonskim oljem ali sprejem, da ne pride do poškodb na repliki oziroma do obrabe materialov in posledično nedelovanja replike.• kovinska replika
• nabojnik kapacitete 24BB
• 1 leto garancije


Dolžina: 220mm
Teža: 915g
Delovanje: GBB (Airsoft Plin, Trzajna Replika)
Pogon: Airsoft Plin do 15 Barov
Kaliber: 6mm
Način Streljanja: Polavtomatsko
Tip Nabojnika: 1911 Tercel/KJW/TM
Hop Up: Nastavljiv
Moč: 0,9J (300fps/20°C/0,20g BB)
Domet: 45mTest artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.