EMAIL


  Kategorije  
Vrh » Katalog » Servis » »
Ugradnja R-Hopa
10,00EUR
Ugradnja R-Hopa
 PomoćStručna ugradnja sustava R-hop sa testiranjem. R-hop može biti instaliran u rabljenu repliku na postojeću cijev i hop-up jedinicu, u rabljenu repliku na novo kupljene dijelove ili u novu repliku. Za najbolje rezultate kod ugradnje preporučuje se dostava kompletne replike, čiji rad može se provjeriti i prilagoditi - kod dostave samo dijelova bez cijele replike to nije moguće te nema jamstva na performanse.

Za ugradnju R-Hop sistema potrebno je dokupiti R-Hop gumicu i Hop-Up gumicu (Preporučeno: Hop Up Gumica 60° Plava Mad Bull, Hop Up Gumica Prometheus)

R-hop je sustav koji poboljšava funkcioniranje Hop-upa i povečava domet replike. Za najbolje rezultate preporuča se instaliranje R-hopa na kvalitete precizne cijevi (6,03mm, 6.01mm).

Za optimalne performanse moguča je potreba po dodatnim uslugama servisa (popravak, nadogradnja, zamjena dijelova..). Ako se otkriju bilo kakvi problemi mi čemo vas obavijesti i na temelju savjeta čemo dogovoriti o daljnjim postupcima.

Buy this item and earn 10 points valued at 0,50EUR.

10,00EUR

Test ovog proizvoda, uključujući sva mjerenja, izvršen je kod nas na slučajnom proizvodu, i nije kopiran od paketa ili bilo koje druge web stranice.