EMAIL


Vrh » Katalog » Servis » »
Ugradnja R-Hopa
8,20EUR
Ugradnja R-Hopa
 PomoćStručna ugradnja sustava R-hop sa testiranjem. R-hop može da se instalira u rabljenu repliku na postojeću cev i hop-up jedinicu, u rabljenu repliku na novo kupljene delove ili u novu repliku. Za najbolje rezultate kod ugradnje preporučuje se dostava kompletne replike, čiji rad može da se provjeri i prilagodi - kod dostave samo delova bez cele replike to nije moguće te nema garancije na performanse.

Za ugradnju R-Hop sistema potrebno je dokupiti R-Hop gumicu i Hop-Up gumicu (Preporučeno: Hop Up Gumica 60° Plava Mad Bull, Hop Up Gumica Prometheus)

R-hop je sustav koji poboljšava funkcioniranje Hop-upa i povečava domet replike. Za najbolje rezultate preporuča se instaliranje R-hopa na kvalitete precizne cevi (6,03mm, 6.01mm).

Za optimalne performanse moguča je potreba po dodatnim uslugama servisa (popravak, nadogradnja, zamena delova..). Ako se otkriju bilo kakvi problemi mi čemo da vas obavestimo i na temelju saveta čemo da dogovorimo o daljnjim postupcima.

Buy this item and earn 10 points valued at 0,50EUR.

8,20EUR

Test ovog proizvoda uključujuci sva merenja napravljen je kod nas na slučajnom proizvodu i nije kopiran iz paketa ili bilo kojeg drugog veb sajta.