EMAIL


Pištola CO2 GBB Nighthawk Custom Recon
Pištola CO2 GBB Nighthawk Custom Recon
Pištola CO2 GBB Nighthawk Custom ReconPištola CO2 GBB Nighthawk Custom Recon
Pištola CO2 GBB Nighthawk Custom Recon
        

 Pomoč


Proizvajalec: KWC

Vzorec: Črna


CO2 pištola NightHawk Recon proizvajalca KWC je popolnoma kovinaska replika z NightHawk licenco. Na repliki so vse oznake kot na pravem orožju. Merka sta obarvana z belimi pikami. Pod zaklepom je montaža za dodatke. Ima zelo močan odsun. Nabojnik se napolni z kroglicami, spodaj se vanj vstavi CO2 bombica. Pred prvim strelom je potrebno potegniti zaklep nazaj, potem replika strelja polavtomatsko dokler se nabojnik ne sprazni. Ko je nabojnik prazen ostane zaklep v zadnjem položaju, sprosti se s prožilcem zaklepa. Replika se zaklene z varovalom na zaklepu, ima pa tudi varovalo na zadnji strani ročaja, tako da se, če je strelec ne drži v roki, ne more sprožiti. Zaklep se odpne iz replike enako kot na pravem orožju in replika gre na 2 dela, da se lažje čisti in maže.

Repliko je potrebno redno naoljevati z silikonskim oljem ali sprejem, da ne pride do poškodb na repliki oziroma do obrabe materijalov in posledično nedelovanja replike.

• Licenčne Night Hawk oznake
• Full Metal kovinska replika
• integrirana spodnja montaža
• 17BB nabojnik
• 1 leto garancije

Material: Kovina
Dolžina: 205mm
Teža: 904g
Delovanje: CO2 Trzajna Replika
Pogon: CO2 Bombica 12g
Kaliber: 6mm
Način Streljanja: Polavtomatsko
Tip Nabojnika: 1911 KWC
Hop Up: Nastavljiv
Moč: 1J (330fps/20°C/0,20g BB)
Domet: 40mTest artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.