EMAIL


Vrh » Katalog » Servis » »
Vgradnja R-Hopa
10,00EUR
Vgradnja R-Hopa
 PomočStrokovna vgradnja R-Hop sistema ter nastavitev in testiranje. R-Hop se lahko vgradi v rabljeno repliko na obstoječo cev in Hop-Up enoto, v rabljeno repliko na novo kupljene dele ali v novo kupljeno repliko. Za najboljše rezultate pri vgradnji v rabljene replike je priporočljiva dostava kompletne replike, katere delovanje se lahko preveri in ustrezno nastavi - ob dobavi samo delov brez celotne replike to ni mogoče in ni garancije na delovanje.

Za vgradnjo R-Hop sistema je potrebno dokupiti R-Hop gumico in Hop-Up gumico (Priporočljive: Hop Up Gumica 60° Modra Mad Bull, Hop Up Gumica Prometheus)

R-Hop je sistem, ki izboljša delovanje Hop-Upa in poveča domet replike. Za najboljše rezultate je priporočljiva vgradnja R-Hopa na kakovostne precizne cevi (6,03mm , 6.01mm).

Za optimalno delovanje so lahko potrebne dodatne storitve servisa (popravilo, nadgradnja, zamenjava delov..). V kolikor se odkrijejo morebitne težave vas o tem obvestimo in se na podlagi svetovanja nato dogovorimo o nadaljnih postopkih.

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 10 točk v vrednosti 0,50EUR.

10,00EUR

Test artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.