EMAIL


Set za Čiščenje Gun Care II Fluna Tec
21,23EUR
Set za Čiščenje Gun Care II Fluna Tec
Set za Čiščenje Gun Care II Fluna Tec
 Pomoć

Fluna Tec Gun Coating Keramičko ulje za sva oružja i noževe. Keramičko ulje štiti i konzervira oružje i smanjuje trenje između metalnih površina, što znači poboljšanje okidanja i klizanje zatvarača. Ulje štiti od korozije i čini površine suhe i glatke, čime se sprečava skupljanje barutnih ostataka i prljavštine i dopušta uporabu oružja do -40°C. Ulje se nanosi samo na potpuno čiste površine, koje moraju prethodno biti temeljito očišćene "odmašćivačem". Nanosi se u tankom sloju i lagano razmaže krpom te ostaviti 30 minuta da se osuši i posve utvrdi u roku od 2 sata. Fluna Tec Gun Coating ulje može se koristiti i za unutrašnjost cevi.

Fluna Tec Gun Degreaser tekućina za čišćenje izvrstan je proizvod za uklanjanje ostataka baruta, voska, prašine i druge prljavštine. Fluna Tec Gun Degreaser tekućina za čišćenje može se koristiti tako za ručno čišćenje kao i za čišćenje u ultrazvučnim kadicama. Tekućina nije agresivna i ne nagrize gumene i plastične dijelove.

Proizvod je namijenjen za održavanje ORUŽJA i nije pogodan za Airsoft REPLIKE - površinska i mehanička OŠTEČENJA mogu se pojaviti kod korištenja!

Buy this item and earn 26 points valued at 1,29EUR.

21,23EUR

Test ovog proizvoda uključujuci sva merenja napravljen je kod nas na slučajnom proizvodu i nije kopiran iz paketa ili bilo kojeg drugog veb sajta.