EMAIL


Čistilni Set Gun Care II Fluna Tec
25,90EUR
Čistilni Set Gun Care II Fluna Tec
Čistilni Set Gun Care II Fluna Tec
 PomočFluna Tec Gun Care II Čistilni Set je odličen paket za vzdrževanje orožja v priročni embalaži. Set vsebuje Fluna Tec Keramično olje Gun Coating 100ml, Fluna Tec Čistilno tekučino Gun Degreaser 100ml in krpico iz mikrovlaken za nanašanje olja.

Fluna Tec Gun Coating Keramično olje za vsa orožja in nože. Keramično olje trajno ščiti in konzervira orožje ter zmanjša trenje med kovinskimi površinami kar posledično pomeni, da izboljša proženje in drsenje zaklepov. Olje ščiti pred korozijo ter naredi površine suhe in gladke in tako preprečuje lepljenje smodniških ostankov in umazanije. Olje omogoča uporabo orožja do -40°C. Olje se nanaša na popolnoma čiste površine, ki jih je pred tem potrebno temeljito očistiti z "degreaserjem". Nanese se v tankem sloju in se s krpico rahlo razmaže in pusti, da se v30min posuši in v 2 urah popolnoma utrdi. Z Fluna Tec Gun Coating Oljem se lahko namaže tudi cev v notranjosti.

Fluna Tec Gun Degreaser čistilna tekočina je odlično sredstvo za odstranjevanje vseh ostankov smodnika, voska, prahu in ostalih umazanij. Fluna Tec Gun Degreaser čistilna tekočina se lahko uporablja tako za ročno čiščenje kot tudi za čiščenje v ultra zvočnih banjicah. Tekočina ni agresivna in ne nagrize gumijastih in plastičnih delov.

Izdlek je namenjen za vzdrževanje OROŽJA in ni primeren za Airsoft REPLIKE - pri uporabi lahko pride do površinskih in mehanskih POŠKODB!

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 26 točk v vrednosti 1,29EUR.

25,90EUR

Test artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.