EMAIL


Vrh » Katalog » Orožje » Pištole » »
Pištola Glock 45 9x19mm
719,90EUR
Pištola Glock 45 9x19mm
Pištola Glock 45 9x19mmPištola Glock 45 9x19mm
Pištola Glock 45 9x19mmPištola Glock 45 9x19mm
Pištola Glock 45 9x19mmPištola Glock 45 9x19mm
Pištola Glock 45 9x19mmPištola Glock 45 9x19mm
Pištola Glock 45 9x19mm
 Pomoč


Proizvajalec: Glock

Vzorec: Črna


Glock G45 Polavtomatska Pištola avstrijskega koncerna Glock Ges.m.b.H, je nova "Crossover" izvedba ene najbolj znanih, priljubljenih, varnih in učinkovitih pištol novejše dobe. Glock G45 pištola je narejena na osnovi standardne G17, ki je primerna tako za manjše kot večje roke s krajšim zaklepom in cevjo kompaktnejše G19 kar pomeni, da je idealna kombinacija za vse situacije.

Glock pištola je ena izmed prvih pištol z polimerskim "plastičnim" ogrodjem, zaradi česar pa dolgo ni bila priljubljena med ljubitelji "full metal" klasikov. Narejena je bila za natečaj avstrijske vojske in je po zmagi leta 1982 sprejeta kot službeno orožje v avstrijski kopenski vojski pod oznako P80, danes pa je v uporabi po celem svetu tako v službene kot tudi civilne in športne namene.

Pištola je znana po enostavnem, "skromnem", ne preveč atraktivnem dizajnu in je znana kot "delovna pištola", enostavna za uporabo tako z golimi rokami kot v rokavicah. Ena glavnih in najpomembnejših lastnosti Glock pištol pa je enostavno sprotno in dolgoročno vzdrževanje brez potrebnih orodij.

Glock je bila prva pištola s Striker sistemom, ki je zamenjal klasično kladivce z udarno iglo. Ima modificiran Browningov cevni zaklepni mehanizem, "safe action semi-double action" sprožilni sistem in tri samodejne varovalne mehanizme, ki omogočajo varno nošnjo. Glock je bila prva pištola s posebnim trojnim varovalnim sistemom, ki preprečuje nehoteno proženje in aktivira udarno iglo šele takrat, ko je sprožilec pravilno pritisnjen. Dvojni sprožilec preprečuje nenamerno premikanje sprožilca nazaj, varovalo udarne igle fizično ščiti kapico naboja in posebno varovalo zadaj omogoča proženje stiker sistema samo, če je sprožilec pritisnjen do konca in tako preprečuje proženje ob padcih in tresljajih. Pištola ima poligonalno cev z desnim navojem, kar daje izstreljenim kroglam specifično balistično karakteristiko. Z več zamenljivimi hrbtnimi nastavki se lahko Glock prilagodi vsaki roki, na spodnji strani pa se nahaja tračnica, ki omogoča montiranje taktičnih laserjev in lučk.

• Polavtomatska Pištola
• Generacija 5
• "Crossover" združitev G17 in G19
• Nov obojestranski dizajn
• Nov gladek ročaj
• Nova Preciznejša Tekmovalna cev "GMB - Glock Marksmen Barrel"
• Nov nPVD trpežnejši zaščitni sloj zaklepa in cevi
• Striker prožilni sistem
• "Safe Action System" trojni varovalni sistem
• Spodnja tračnica
• 2x Nabojnik kapacitete 17 9x19mm nabojev
• Plastičen pištolski kovček
• 1 leto garancije


Nakup izdelka je možen v naši Trgovini.
Za nakup je potrebno veljavno dovoljenje za nabavo orožja izdano na upravni enoti. VEČ O TEM
Artikle z zakonskimi omejitvami je možno kupit samo z vso potrebno dokumentacijo.

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 720 točk v vrednosti 36,00EUR.Dolžina: 189mm
Dolžina Cevi: 102mm
Višina: 138mm
Teža: 690g
Kaliber: 9x19mm
Način Streljanja: Polavtomatsko
Tip Nabojnika: G17 Gen4/5
Tip: B1


719,90EUR

Test artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.