EMAIL


Vrh » Katalog » Razno » Ostalo » »
Solzivec Plegium Combo
29,90EUR
Solzivec Plegium Combo
Solzivec Plegium ComboSolzivec Plegium Combo
Solzivec Plegium ComboSolzivec Plegium Combo
 PomočPlegium Solzivec na osnovi Oleoresin Capsicum (rdeča paprika) z LED Bliskavico in Sireno. Da bi se izognili nenamernemu proženju, ima solzivec pametni varnostni pokrov. Sprožilec ima izboklino, ki je usmerjena v isto smer kot razpršilna šoba. Ta izboklina služi kot "senzorični merek", saj lahko s palcem občutite smer curka in izboljšate ciljanje. Oblika naprave je optimizirana za hiter, pravilen oprijem in aktiviranje. Plegium® Solzivec ima baterijo s 4-letno življenjsko dobo brez polnjenja ter je opremljen z ročico za TEST. Sireno in bliskavico lahko preizkusite brez uporabe razpršila solzivca s pritiskanjem ročice TEST na strani izdelka z ostrim predmetom. Za izklop sirene in bliskavice enostavno potisnite vzvod nazaj navzgor.

Uporaba:
- Potisnite palec pod pokrov solzivca in pritisnite navzdol na sredino sprožilca.
- Tekočina v solzivcu bo razpršena iz šobe, aktivirala se bosta sirena 130dB in LED bliskavica - Razpršite solzivec napadalcu čez oči, od ušesa do ušesa. Nato curek usmerite v napadalčev nos in usta.
- Če želite prenehati s pršenjem popustite sprožilec. Sirena in bliskavica ostanejo aktivne. Če želite izključiti sireno in svetlobno bliskavico, uporabite koničast predmet, kot je pero ali svinčnik, da dvignete vzvod na strani, označeni s TEST - POMEMBNO!


Solzivec:
Solzivec velike moči. 3 metre dometa in do 10 sprožitev za začasno zaslepitev napadalca. Solzivec učinkovito ustavi napadalca na daljavo, tako da povzroči hudo bolečino in prisili napadalčeve oči da se samodejno nehote zaprejo.

Sirena:
Sirena 130 dB (močnejša od več samostojnih osebnih alarmov) se aktivira, ko uporabimo Plegium® Pametni solzivec. Alarm privlači pozornost, kar povečuje možnost, da se bo napadalec ustavil. Sirena je nastavljena tako, da resonira na frekvencah, kjer je človeško uho najbolj občutljivo, da poveča nelagodje in pritegne čim več pozornosti

LED Bliskavica:
Številni napadi se zgodijo v slabo osvetljenih območjih. Ko sprožite Plegium Pametni Solzivec se prižgejo tri LED-lučke, ki vam pomagajo zadeti napadalca v oči. Svetleče diode imajo 19 Hz bliskajoči efekt (kar pomeni, da utripajo 19 krat na sekundo). Bliskavica ima dokazano dezorientirajoč učinek na človeške možgane.Plegium Pepper Spray je patentiran v ZDA in drugih državah. AKTIVNA SESTAVA: Oleoresin Capsicum (rdeča paprika). Izogibajte se stiku s kožo in očmi. Takoj odstranite kontaminirana oblačila. V primeru stika s kožo, spirajte kožo 15 do 20 minut z milom in hladno vodo - po potrebi ponovite. Ne drgnite, ne uporabite kreme, masti ali olja. V primeru stika z očmi previdno odstranite kontaktne leče, izpirajte oči s hladno vodo 15 minut in takoj poiščite zdravniško pomoč. Kontaktne leče temeljito očistite ali zavrzite. Ne izpostavljajte vročini in ne shranjujte v prostorih nad 50 °C. Shranjujte pri normalnih sobnih temperaturah in ne izpostavljajte temperaturi pod 4 °C več 24 ur. Uporaba Plegium Solzivca za kakršen koli namen, razen za odvračanje napadalca, je kaznivo dejanje.

Za nakup izdelka je potrebna Polnoletnost. VEČ O TEM
Za nakup v trgovini je potreben veljaven osebni dokument.
Za nakup prek spleta je potrebno poslati obojestransko kopijo veljavnega osebnega dokumenta na info@maxairsoft.com s številko naročila.
Brez potrebnih dokumentov naročilo ne bo poslano.

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 30 točk v vrednosti 1,50EUR.Material: Umetna Masa
Višina: 11cm
Premer: 3cm
Domet: 3m


29,90EUR

Test artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.