EMAIL


Čistilni Set Ballistol
39,90EUR
Čistilni Set Ballistol
 PomočBallistol Čistilni Set za Strelno Orožje:

Ballistol Univerzalno Olje 200ml: Legendarno univerzalno olje z neverjetno raznoliko uporabo. Idealno je za nego in zaščito orožja po bruniranju. Univerzalno olje Ballistol je primerno za vse stroje in opremo, za nego usnja, naravnega lesa, plastike in gume, tudi za ljudi in živali! Univerzalno olje Ballistol je popolnoma okolju prijazno, popolnoma biološko razgradljivo in s farmacevtsko čistim osnovnim oljem.

Keramično Olje GunCer 50ml: Visokozmogljivo olje za športna, lovska in službena orožja. Poseben keramični dodatek zagotavlja funkcionalno delovanje in natančnost streljanja tudi v ekstremnih pogojih, zmanjša obrabo orožja ter odstranjuje ostanke usedlin. GunCer nudi odlično protikorozijsko zaščito, zelo hitro raztaplja smodniške ostanke, je odporen na vodo in se lahko uporablja v temperaturnem območju od -40 ° C do + 210 ° C. Keramični dodatek celo zagotavlja mazanje na več kot 1000 ° C.

Olje Balsin Shank 50ml: Izdelki za nego plemenitega lesa. Prodira globoko v les in zagotavlja trajno zaščito pred poškodbami, ki jih povzroči napihovanje ali izsušitev. Olje vsebuje visok delež visokokakovostnega silikonskega olja in zagotavlja lep svilen sijaj.

Robla Solo MIL 65ml: Zanesljivo čistilo tudi za zelo umazane cevi, je večkratni zmagovalec testov! Odstranjuje usedline, raztoplja ostanke bakra, obnavlja natančnost in podaljša življenjsko dobo orožja.

Ballistol Fast Blueing 50ml: Praktična pomoč pri popravljanju poškodovanega bruniranja.

Ballistol Hladni Razmaščevalec 50ml: Očisti orožje od ostankov olja in maščob. Idealno pred bruniranjem.Izdleki so namenjeni za vzdrževanje OROŽJA in niso primerni za Airsoft REPLIKE - pri uporabi lahko pride do površinskih in mehanskih POŠKODB!

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 40 točk v vrednosti 1,99EUR.

39,90EUR

Test artikla z vsemi meritvami je narejen pri nas na naključnem izdelku in ni prepisan iz deklaracije artikla ali katere druge internetne strani.