EMAIL


Vrh » Katalog » Oružje » Pištolji » »
Pištolj Glock 44 .22LR
514,90EUR
Pištolj Glock 44 .22LR
Pištolj Glock 44 .22LRPištolj Glock 44 .22LR
Pištolj Glock 44 .22LRPištolj Glock 44 .22LR
Pištolj Glock 44 .22LRPištolj Glock 44 .22LR
Pištolj Glock 44 .22LRPištolj Glock 44 .22LR
Pištolj Glock 44 .22LRPištolj Glock 44 .22LR
 Pomoć


Proizvođač: Glock

Uzorak: Crna


Glock G44 Poluautomatski pištolj austrijske tvrtke Glock Ges.m.b.H., je prva malokalibarska verzija jednog od najpoznatijih, najpopularnijih, sigurnih i učinkovitijih pištolja modernog doba. Glock G44 je pod dimenzijama ista kao G19 koja je manja, kompaktna ali ne i najmanja verzija izrađena iz Glock G17 osnovnog modela.

Glock pištolj je jedan od prvih pištolja sa polimernim „plastičnim” kučištem zbog čega dugo nije bio popularan među ljubiteljima „Full Metal” klasika. Izrađen je za natječaj austrijske vojske, a nakon pobjede 1982. godine prihvaćen je kao službeno oružje austrijske vojke pod oznakom P80, a danas se koristi u cijelom svijetu tako u službene, kao i civilne i sportske svrhe.

Pištolj je poznat po svom jednostavnom, "skromnom", ne previše atraktivnom dizajnu i poznat je kao „radni pištolj”, jednostavan za korištenje tako golim rukama kao i rukavicama. Jedna od glavnih i najvažnijih značajki Glock pištolja je jednostavno i dugoročno održavanje bez potrebnih alata.

Glock je bio prvi pištolj sa Striker sistemom koji je zamijenio klasične čekiče sa udarnom iglom. Ima modificiran Browningov mehanizam za zaključavanje cijevi, "safe action semi-double action" sistem okidanja i tri automatske sigurnostne mehanizme koji omogućuju sigurno nošenje. Dvostruki okidač sprječava neželjeno pomicanje okidač unatrag, štitnik udarne igle fizički štiti kapicu metka, a posebna stražnja zaštita omogućuje da se striker sistem aktivira samo ako je okidač pravilno pritisnut i tako sprečavava okidanje kod padova ili vibracija. Pištolj ima poligonalnu cijev s desnom navojem koja daje ispaljenim zrnima određenu balističku karakteristiku. S više podesivih leđnih pločica Glock se može prilagoditi svakoj ruci, a na donjoj strani ima šinu koja omogučuje montažu taktičkih svijetiljka i lasera.

• Malokalibarski Poluautomatski Pištolj
• Generacija 5
• Novi obostrani dizajn
• Nova glatka ručka
• Nova Preciznija Natjecateljska cijev "GMB - Glock Marksmen Barrel"
• Nov nDLC zaštitni sloj zatvarača i cijevi
• Striker okidač
• "Safe Action System" trostruki sigurnostni sistem
• Donja šina
• 2x Spremnik kapaciteta 10 .22LR metaka
• Plastičan pištoljski kufer
• 1 godina jamstva


Kupovina proizvoda moguča je u našoj Trgovini.
Za kupovinu potrebno je donjeti sve dokumente za kupovinu i uvoz vatrenog oružja. VIŠE O TOME
Proizvode sa zakonskim ograničenjima moguče je kupiti samo sa kompletnom potrebnom dokumentacijom.

Buy this item and earn 515 points valued at 25,75EUR.Dužina: 185mm
Dužina Cijevi: 102mm
Težina: 415g
Kalibar: .22LR
Tip Pucnjave: Poluautomatski
Tip Spremnika: Glock 44
Tip: B1


514,90EUR

Test ovog proizvoda, uključujući sva mjerenja, izvršen je kod nas na slučajnom proizvodu, i nije kopiran od paketa ili bilo koje druge web stranice.