EMAIL


  Ugodnosti  
Swiss Arms Platinum 0,28g Airsoft BB Kroglice 3600kos
Swiss Arms Platinum 0,28g Airsoft BB Kroglice 3600kos
12,90EUR 11,90EUR 
Zaloga
Izdelek je na zalogi v eni od naših trgovin in ga pošljemo v 1 - 3 dneh.Izdelek je dobavljiv zgolj po naročilu v 1 - 3 tednih. V primeru, da izdelek trenutno ni dobavljiv vas o tem obvestimo v najkrajšem možnem času.

Za izdelke v vrednosti nad 100€ (lahko tudi cenejše) vas bomo prosili za plačilo delnega (30% vrednosti izdelka) ali celotnega avansa. Če vam izdelka za katerega ste plačali avans ne bomo dobavili v dogovorjenem roku, vam bomo vplačani avans vrnili na željeni TRR v roku 15 dni od dneva, ko prejmemo podatke za vplačilo (TRR, podatki o imetniku). V kolikor si po vplačanem avansu premislite in naročenega izdelka ne želite več, vam avansa ne bomo vrnili in ta propade. Hkrati niste opravičeni do koriščenja tega avansa za kateri drug nakup ali do katerega drugega nadomestila.
Vračilo oz. zamenjava izdelkov po naročilu ni možna.Izdelka ni na zalogi in vam ga ne moremo poslati. Izdelek lahko dodaste na seznam želja, mi pa ga bomo poskusili naročiti ob prvi priložnosti, ko bo izdelek dobavljiv.

Nadaljuj