Granata Paimtball Dolga EF

Ni zaloge
€29,90
Tip: 40mm
Materijal: Kovina
0
1 2 3 4 5
0 ocene
Granata za bombomet za paintball kroglico ali večjo količino airsoft BBjev. Deluje na plin, polni se enako kot nabojniki za GBB pištole. Pri proženju plin požene vse kroglice naenkrat iz cevi po tarči.

Preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, smo opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

Uporabnost
Tip
40mm
Tehnične
Materijal
Kovina

Ocene Granata Paimtball Dolga EF

Login to leave review.

Vsa vaša naročila, katerih vrednost presega 20,00€ vam bomo dostavili brez stroškov pošiljanja in brez provizij plačila dostavljavcu. Za naročila pod 20,00€ zaračunavamo 3,00€ doplačila za malo naročilo. Navedeno velja za dostavo na naslov v Sloveniji.

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije ali GLS dostavne službe. Pri oddaji naročila lahko izberete željeno storitev dostave. Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno v trgovini (nekaterih izdelkov ni mogoče prevzeti drugače kot osebno v trgovini). 

Naročeno blago bomo odpremili v čim krajšem možnem času. Naročila prejeta med tednom, do 12 ure za dostavo z GLS-om in do 15. ure za dostavo s Pošto, bomo spakirali in poskušali odpremiti še isti dan. Ne nosimo odgovornosti za morebitne zamude pri dostavi s strani dostavljavca pošiljk. Blago vam bo dostavna služba dostavila na dom, oziroma ga boste lahko dvignili, v petnajstih dneh od prejema obvestila o prejeti pošiljki, na vaši lokalni pošti, paketomatu ali GLS prevzemnih mestih.

Račun za blago, vključno z stroški pošiljanja - v kolikor to ni brezplačno,  bo priložen v paketu.
Če kupnina predhodno ni bila plačana jo boste morali plačati dostavljavcu ob prejemu pošiljke.

Za naročila izven Slovenije (razen Hrvaške in Slovaške) je potrebno kupnino plačati preden pošljemo pošiljko. Vsa naročila za tujino nad določenim zneskom pošljemo brez stroškov poštnine. Za stroške pošiljanja v tujino, do tega zneska, glejte karto. Za vsa naročila pod 20€ zaračunavamo doplačilo za malo naročilo.

Za vse ostale informacije nas prosimo kontaktirajte na e-mail
info@maxairsoft.com
ali telefon
059 01 30 75 (+386 5901 30 75).

 

Granata Paimtball Dolga EF
Ni zaloge

€29,90

Granata Paimtball Dolga EF
Eagle Force
Granata Master Mike AI
Na zalogi

€48,93 €69,90

Granata Master Mike AI
Airsoft Innovations
Granata 120BB Dolga EF
Ni zaloge

€29,90

Granata 120BB Dolga EF
Eagle Force
Granata 120BB SHS
Ni zaloge

€29,90

Granata 120BB SHS
SHS
Granata 40 Mike AI
Ni zaloge

€69,90

Granata 40 Mike AI
Airsoft Innovations
Granata 96BB Cyma
Ni zaloge

€34,90

Granata 96BB Cyma
Cyma