Možnosti Plačila

 

Plačilo po povzetju

Kupnino plačate poštarju izbrane poštne službe neposredno, ko vam ta prinese paket brez provizij. Ob prevzemu boste plačali znesek, ki bo enak znesku v vašem naročilu.

 

Kreditna Kartica

Preusmerjeni boste na spletno stran banke kjer kupnino plačate z varno Visa Verified oziroma Mastercard SecureCode transakcijo. Plačate lahko s karticami Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Aktiva in Diners. Z Diners kartico lahko plačate tudi na spletu na do 36 obrokov.

 

Bančno Nakazilo

Ob oddaji nakazila boste po spletni pošti prejeli podatke za nakazilo. Znesek nakažite na naš TRR in nam po spletni pošti pošljite potrdilo o plačilu za hitrejšo obravnavo vašega naročila.

 

Leanpay

Enostaven način nakupa na obroke, ki ga opravite iz domačega naslonjača. Hitro in enostavno preverite svoj limit. Preko spletne aplikacije je kredit odobren ali zavrnjen v le 4 minutah. Pogoji uporabe LeanPay plačevanja.

• obročno plačevanje na spletu
• fiksna obrestna mera
• doba odplačevanja do 48 mesecev
• za nakupe od 200€ do 5.000€

 

Plačilo v Trgovini

V primeru prevzema v trgovini lahko blago plačate v trgovini. Možnosti plačila v trgovini so gotovina, kreditne kartice (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Aktiva enkratno plačilo in Diners do 36 obrokov) in Leanpay plačilo.