Zaloga Izdelkov

 

Na Zalogi

Izdelek je na zalogi. Za naročila oddana med tednom pred 15:00 uro se bomo potrudili, da jih odpremimo isti dan. Za naročila, plačana z bančnim nakazilom, bomo počakali do bančne potrditve plačila. Postopek lahko pospešite tako, da na naš e-poštni naslov pošljete potrditev bančnega plačila.

 

Po Naročilu

 

Izdelka ni na zalogi, naročiti ga moramo pri našem dobavitelju. Običajno traja 2-4 tedne, da izdelek dobimo, včasih tudi dlje. Če izdelka trenutno ni na voljo, vas bomo o tem obvestili in preklicali vaše naročilo.

Za izdelke z vrednostjo nad 100 € (včasih manj) vas bomo prosili, da plačate delno (30%) ali celotno predplačilo. Če izdelka ne dostavimo v dogovorjenem roku, vam v 15 dneh vrnemo predplačilo na želeni bančni račun. Ko je predplačilo izvedeno, naročila ni mogoče preklicati. Vračila izdelkov po naročilu niso mogoča.

 

Ni Zaloge

Izdelka ni na zalogi in trenutno ni dobavljiv, ni ga mogoče naročiti. Izdelek lahko dodate na svoj seznam želja, in ko bo ponovno na zalogi ga lahko dodate v svoje naročilo. Običajno nimamo zanesljivih informacij, kdaj bo izdelek spet na zalogi.

 

Ni Dobavljivo

 

Izdelek ni več na voljo v naši trgovini in v večini primerov v prihodnosti ne bo na voljo. Če vidite, da je izdelek še vedno na trgu, nam lahko pošljete povpraševanje o njem in videli bomo, če ga morda lahko dostavimo.

 

Samo v Trgovini

 

Tega izdelka ne pošiljamo s pošto in ga je možno prevzeti le v naši trgovinini. Pri oddaji naročila, v katerem je ta izdelek, bo pri oodaji naročila možno izbrati le prevzem v trgovini.