Vračila in Garancija

 

V trgovinah MaxAirsoft ponujamo vse naše izdelke popolnoma nove in v originalni embalaži, v nasprotnem primeru je to pri izdelku drugače označeno. Stojimo za našimi izdelki ter v Sloveniji s ponosom zastopamo številne vaše najljubše proizvajalce. V primeru da z izdelki kupljenimi v spletni trgovini MaxAirsoft niste zadovoljni jih lahko brezplačno vrnete nepoškodovane in v originalni embalaži v skladu z pogoji odstopa od pogodbe. Za podrobnosti o garanciji na izdelke in politiki vračila v trgovinah MaxAirsoft obiščite našo stran s pogoji poslovanja.

 

Brezplačno vračilo

 

Če želite vrniti izdelke, bodisi zaradi garancijskega popravila ali zaradi vračila, vam omogočamo brezplačna vračila, tako na vam najbližji Pošti ali na paketomatu GLS paketne službe.

V primeru če želite izdelke vrnili preko Pošte, izdelke zapakirajte ter na paket napišite naš naslov: Max Airsoft d.o.o., Opekarniška 15D, 3000 Celje. Paket lahko potem odnesete na najbližjo pošto, kjer ga laho predate v dostavo na naše stroške s storitvijo PPN.

V primeru če želite izdelke vrnili  preko GLS paketne službe, izdelke zapakirajte ter na povezavi Vračila GLS izpolnite obrazec za vračilo. Na vnešen e-mail naslov boste prejeli nalepko, ki jo natisnete ter nalepite na paket. Paket lahko potem odnesete na najbližji GLS paketomat ter ga tam oddate.

 

 

Vse replike orožja(AEG, GBB, Vzmetne), polnilci baterji, optike, doti, svetila, ter laserji, ki so kupljeni pri nas, so vključeni v garancijo. Dolžina garancije je 12 mesecev od nakupa blaga, razen, če ni drugače določeno. Osnova za izvajanje garancijskega popravila, ali zamenjave, je račun ali garancijski list.

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo popravilo na garancijo, če opazimo naslednje:

* Garancijski pečat je bil odstranjen
* Replika je bila odprta(to velja posebej za gearboks)
* Replika je bila spremenjena(to velja posebej za gearboks)
* Replika je bila v uporabi na način, ki ni v skladu z njeno namembnostjo.
* Replika je bila oskrbovana z nepriporočljivim akumulatorjem napetosti, ki povzroča povišanje intenzivnosti na tovarniške dele.

Garancija ne krije naslednjega:

* Mehanske poškodbe (praske, zlome, obraba materiala, zlomi notranjih delov itd.)
* Zastoje kroglic v ceveh, zaradi uporabe nekvalitetnih kroglic
* Poškodbe za tiste dele Gearboksa, ki niso bili nameščeni iz strani pooblaščenega servisa
* Poškodbe, ki nastanejo zaradi zanemarjenja s strani uporabnika
* Okvare zaradi neprimernega vzdrževanja
* Naravna obraba materiala, kot so: Hop-Up gumice, krtačke motorja, razne povezave, pečati, itd.
* Naravna obraba materiala pri gibljivih delih na replikah; obraba zaklepov in delov na pištolah, obraba delov v gearboksih replik, itd
* Moč narave

Plini, kroglice, baterije, nabojniki, drobni material, notranji deli ter ostali potrošni material niso vključeni v garancijo.
Vsi deli, ki so kupljeni, ter nameščeni na našem servisu, imajo 3 mesečno garancijo na vgradnjo razen če je drugače rečeno. Potrošene baterije, lahko dostavite do nas in mi jih bomo odstranili tako, da ne bodo škodovale okolju.
Kupec krije stroške vračanja poškodovanega blaga in pošiljanja popravljenega blaga nazaj k njemu.
Pri vračanju blaga mora kupec poskrbeti za pravilno zaščito blaga, da se ne poškoduje. V primeru, da gre za replike, izberite opcijo „z pazljivejšim ravnanjem“. Tako opremljeno pošiljko pošljete k nam v trgovino, kjer bomo po prejemu izdelkov začeli z popravilom.