Kolenčniki Črni MT-Plus

Mil-Tec
Ni zaloge
€17,90
Barva: Črna
Materijal: Najlon, EVA, Plastika
Teža: 330g
0
1 2 3 4 5
0 ocene
Kolenčniki za zaščito kolen pri zaleganju. Narejeni so kompaktno z debelo prožno zaščito. Podloženi so dobro, na kolena se zapnejo z dvema sponkama na elastičnih trakovih. Trakova za okoli noge sta po dolžini nastavljiva. Kolenčniki imajo na notranji strani žepke.

Preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, smo opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

Tehnične
Barva
Črna
Materijal
Najlon, EVA, Plastika
Teža
330g

Ocene Kolenčniki Črni MT-Plus

Login to leave review.

Vsa vaša naročila, katerih vrednost presega 20,00€ vam bomo dostavili brez stroškov pošiljanja in brez provizij plačila dostavljavcu. Za naročila pod 20,00€ zaračunavamo 3,00€ doplačila za malo naročilo. Navedeno velja za dostavo na naslov v Sloveniji.

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije ali GLS dostavne službe. Pri oddaji naročila lahko izberete željeno storitev dostave. Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno v trgovini (nekaterih izdelkov ni mogoče prevzeti drugače kot osebno v trgovini). 

Naročeno blago bomo odpremili v čim krajšem možnem času. Naročila prejeta med tednom, do 12 ure za dostavo z GLS-om in do 15. ure za dostavo s Pošto, bomo spakirali in poskušali odpremiti še isti dan. Ne nosimo odgovornosti za morebitne zamude pri dostavi s strani dostavljavca pošiljk. Blago vam bo dostavna služba dostavila na dom, oziroma ga boste lahko dvignili, v petnajstih dneh od prejema obvestila o prejeti pošiljki, na vaši lokalni pošti, paketomatu ali GLS prevzemnih mestih.

Račun za blago, vključno z stroški pošiljanja - v kolikor to ni brezplačno,  bo priložen v paketu.
Če kupnina predhodno ni bila plačana jo boste morali plačati dostavljavcu ob prejemu pošiljke.

Za naročila izven Slovenije (razen Hrvaške, Madžarske, Češke in Slovaške) je potrebno kupnino plačati preden pošljemo pošiljko. Vsa naročila za tujino nad določenim zneskom pošljemo brez stroškov poštnine. Za stroške pošiljanja v tujino, do tega zneska, glejte karto. Za vsa naročila pod 20€ zaračunavamo doplačilo za malo naročilo.

Za vse ostale informacije nas prosimo kontaktirajte na e-mail
info@maxairsoft.com
ali telefon
059 01 30 75 (+386 5901 30 75).

 

Kolenčniki Črni MT-Plus
Ni zaloge

€17,90

Kolenčniki Črni MT-Plus
Mil-Tec
Kolenčniki Olivni
Na zalogi

€14,90

Kolenčniki Olivni
Mil-Tec
Kolenčniki Olivni MT-Plus
Na zalogi

€17,90

Kolenčniki Olivni MT-Plus
Mil-Tec
Kolenčniki Črni
Na zalogi

€14,90

Kolenčniki Črni
Mil-Tec
Kolenčniki Multicam
Na zalogi

€14,90

Kolenčniki Multicam
Mil-Tec
Kolenčniki CB
Ni zaloge

€14,90

Kolenčniki CB
Mil-Tec