Pištola Glock 43X MOS Shield RMSc 9x19mm

real_steel
Na zalogi Potrebno Dovoljenje!
€1.088,90

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 54.45 točk v vrednosti €54,45 .

Tip: B5b
Kaliber: 9x19mm
Režim Streljanja: Polavtomatsko
Tip Nabojnika: Glock 43X
Barva: Črna
60
1 2 3 4 5
0 ocene

Glock 43X MOS Polavtomatska Pištola avstrijskega koncerna Glock Ges.m.b.H, je majhna enoredna pištola v kalibru 9x19mm namenjena prikriti nošnji. Na vrhu ima MOS sistem za montiranje optičnih merkov ter tovarniško nastreljen vrhunski Shield RMSc optični merek. Glock 43X je narejen po najvišjih standardih in nudi ergonomsko udobje, enostavnost delovanja, zmogljivost in zanesljivost. Na spodnji strani pa se nahaja tračnica, ki omogoča montiranje taktičnih laserjev in lučk. Pištola je oblikovana tako, da daje odličen oprijem in zagotavlja varno rokovanje tudi v najtežjih razmerah.

Glock pištola je ena izmed prvih pištol z polimerskim "plastičnim" ogrodjem, zaradi česar pa dolgo ni bila priljubljena med ljubitelji "full metal" klasikov. Narejena je bila za natečaj avstrijske vojske in je po zmagi leta 1982 sprejeta kot službeno orožje v avstrijski kopenski vojski pod oznako P80, danes pa je v uporabi po celem svetu tako v službene kot tudi civilne in športne namene.

Pištola je znana po enostavnem, "skromnem", ne preveč atraktivnem dizajnu in je znana kot "delovna pištola", enostavna za uporabo tako z golimi rokami kot v rokavicah. Ena glavnih in najpomembnejših lastnosti Glock pištol pa je enostavno sprotno in dolgoročno vzdrževanje brez potrebnih orodij.

Glock je bila prva pištola s Striker sistemom, ki je zamenjal klasično kladivce z udarno iglo. Ima modificiran Browningov cevni zaklepni mehanizem, "safe action semi-double action" sprožilni sistem in tri samodejne varovalne mehanizme, ki omogočajo varno nošnjo. Glock je bila prva pištola s posebnim trojnim varovalnim sistemom, ki preprečuje nehoteno proženje in aktivira udarno iglo šele takrat, ko je sprožilec pravilno pritisnjen. Dvojni sprožilec preprečuje nenamerno premikanje sprožilca nazaj, varovalo udarne igle fizično ščiti kapico naboja in posebno varovalo zadaj omogoča proženje stiker sistema samo, če je sprožilec pritisnjen do konca in tako preprečuje proženje ob padcih in tresljajih. Pištola ima poligonalno cev z desnim navojem, kar daje izstreljenim kroglam specifično balistično karakteristiko. Z več zamenljivimi hrbtnimi nastavki se lahko Glock prilagodi vsaki roki, na spodnji strani pa se nahaja tračnica, ki omogoča montiranje taktičnih laserjev in lučk.

• Shield RMSc optični merek
• MOS sistem montiranja optičnih merkov
• Polavtomatska Pištola
• Izboljšave Generacije 5
• Nova Preciznejša Tekmovalna cev "GMB - Glock Marksmen Barrel"
• Striker prožilni sistem
• "Safe Action System" trojni varovalni sistem
• Spodnja tračnica
• 2x Nabojnik kapacitete 10 9x19mm nabojev
• Plastičen pištolski kovček
• 1 leto garancije


Nakup izdelka je možen v naši Trgovini.
Za nakup je potrebno veljavno dovoljenje za nabavo orožja izdano na upravni enoti. VEČ O TEM
Artikle z zakonskimi omejitvami je možno kupit samo z vso potrebno dokumentacijo.

Preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, smo opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

Uporabnost
Tip
B5b
Kaliber
9x19mm
Režim Streljanja
Polavtomatsko
Tip Nabojnika
Glock 43X
Tehnične
Barva
Črna
Dolžina
165mm
Višina
128mm
Teža
465g

Ocene Pištola Glock 43X MOS Shield RMSc 9x19mm

Login to leave review.

Vsa vaša naročila, katerih vrednost presega 20,00€ vam bomo dostavili brez stroškov pošiljanja in brez provizij plačila dostavljavcu. Za naročila pod 20,00€ zaračunavamo 3,00€ doplačila za malo naročilo. Navedeno velja za dostavo na naslov v Sloveniji.

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije ali GLS dostavne službe. Pri oddaji naročila lahko izberete željeno storitev dostave. Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno v trgovini (nekaterih izdelkov ni mogoče prevzeti drugače kot osebno v trgovini). 

Naročeno blago bomo odpremili v čim krajšem možnem času. Naročila prejeta med tednom, do 12 ure za dostavo z GLS-om in do 15. ure za dostavo s Pošto, bomo spakirali in poskušali odpremiti še isti dan. Ne nosimo odgovornosti za morebitne zamude pri dostavi s strani dostavljavca pošiljk. Blago vam bo dostavna služba dostavila na dom, oziroma ga boste lahko dvignili, v petnajstih dneh od prejema obvestila o prejeti pošiljki, na vaši lokalni pošti, paketomatu ali GLS prevzemnih mestih.

Račun za blago, vključno z stroški pošiljanja - v kolikor to ni brezplačno,  bo priložen v paketu.
Če kupnina predhodno ni bila plačana jo boste morali plačati dostavljavcu ob prejemu pošiljke.

Za naročila izven Slovenije (razen Hrvaške in Slovaške) je potrebno kupnino plačati preden pošljemo pošiljko. Vsa naročila za tujino nad določenim zneskom pošljemo brez stroškov poštnine. Za stroške pošiljanja v tujino, do tega zneska, glejte karto. Za vsa naročila pod 20€ zaračunavamo doplačilo za malo naročilo.

Za vse ostale informacije nas prosimo kontaktirajte na e-mail
info@maxairsoft.com
ali telefon
059 01 30 75 (+386 5901 30 75).

 

Orožje - nakup pod posebnimi pogoji

Izdelek spada v kategorijo orožja. Nakup tega izdelka je možen samo z ustreznimi dokumenti (glej spodaj). Oddaja naročila, v katerem je ta izdelek, je možna izključno z opcijo osebnega prevzema. Prevzem orožja je možen izključno v trgovini, ob predložitvi vseh potrebnih dokumentov. V primeru prijetega naročila, vam bomo na mail sporočili, ko bo izdelek pripravljen na prevzem. Prosimo, da se zglasite po naročen izdelek v najkrajšem času ter z vsemi dokumenti, ki so potrebni ob nakupu. 

Nakup orožja in delov orožja
Ob nakupu potrebujete veljavno nabavno dovoljenje, ki vam ga izda upravna enota stalnega prebivališča. Ob nakupu se boste morali identificirati z veljavnim osebnim dokumentom.

Nakup streliva
Nakup lahko opravite samo z orožnim listom, v katerem imate vpisano orožje, ki uporablja dotični tip streliva, ali pa z veljavnim nabavnim dovoljenjem, ki vam ga izda upravna enota stalnega prebivališča. Ob nakupu se boste morali identificirati z veljavnim osebnim dokumentom.

Nakup smodnika ali netilk
Nakup lahko opravite samo z orožnim listom, v katerem imate vpisano orožje, ki uporablja dotični tip streliva, in pa s certifikatom za polnjenje streliva za dotično strelivo. Ob nakupu se boste morali identificirati z veljavnim osebnim dokumentom.

Nakup zračnega orožja moči nad 20J ali 200m/s
Zračno orožje, pri katerem je kinetična energija na ustju cevi več kot 20J ali kjer hitrost izstrelka na ustju cevi  presega 200m/s lahko kupite:
• z orožnim listom, pri nakupu se boste morali identificirati z veljavnim osebnim dokumentom.
• z izdajo priglasitvenega lista, za kar morate izpolnjevati pogoje iz 15. člena zakona o orožju, potrebujete pa potrdilo o opravljenem preizkusu znanja o ravnanju z orožjem ter potrdila, da ni zadržkov javnega reda in miru. Pri nakupu se boste morali identificirati z veljavnim osebnim dokumentom.

Pištola Glock 43X MOS Shield RMSc 9x19mm
Na zalogi

€1.088,90

Pištola Glock 43X MOS Shield RMSc 9x19mm
Glock
Pištola GSG 1911 .22LR
Na zalogi

€409,90

Pištola GSG 1911 .22LR
GSG
Pištola HS XDS-9 3.3" 9x19mm
Na zalogi

€682,90

Pištola HS XDS-9 3.3" 9x19mm
HS Products
Pištola Glock 19X 9x19mm
Na zalogi

€799,90

Pištola Glock 19X 9x19mm
Glock
Pištola CZ Shadow 2 Urban Grey 9x19mm
Na zalogi

€1.499,90

Pištola CZ Shadow 2 Urban Grey 9x19mm
Česka Zbrojovka
Pištola CZ Shadow 2 9x19mm
Na zalogi

€1.499,90

Pištola CZ Shadow 2 9x19mm
Česka Zbrojovka
Pištola HS XD-9 Mod.2 4.0" 9x19mm
Na zalogi

€682,90

Pištola HS XD-9 Mod.2 4.0" 9x19mm
HS Products
Pištola HS XDM-9 4.5" 9x19mm
Na zalogi

€682,90

Pištola HS XDM-9 4.5" 9x19mm
HS Products
Pištola CZ P-10 F 9x19mm
Na zalogi

€683,90

Pištola CZ P-10 F 9x19mm
Česka Zbrojovka
Pištola GSG 1911 .22LR Stainless
Na zalogi

€429,90

Pištola GSG 1911 .22LR Stainless
GSG
Pištola GSG 1911 .22LR Tan
Na zalogi

€429,90

Pištola GSG 1911 .22LR Tan
GSG