Pištola Springfield Armory / HS Echelon 4.5 TB 9x19mm

Na zalogi
€889,90

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 44.50 točk v vrednosti €44,50 .

Tip: B5b
Kaliber: 9x19mm
Režim Streljanja: Polavtomatsko
Barva: Črna
Dolžina: 215mm
0
1 2 3 4 5
0 ocene

Echelon je bil najprej zasnovan kot pištola polne velikosti za strelske navdušence, tekmovalne strelce, pa tudi varnostne strokovnjake in organe pregona, saj je modularna in visoko prilagodljiva pištola zasnovana okoli robustnega ohišja iz nerjavečega jekla in revolucionarnega sistema za pritrditev optike. Ergonomija je osredotočena na nizko osjo cevi, kar zmanjša občutek trzanja in pospeši okrevanje med streli. Pri nadzoru pomagata prilagodljiva tekstura oprijema in tanek profil, ki podpira popoln oprijem. Teksturirane indeksne točke izboljšajo intuitivno ponovljivost pravilnega oprijema.

"Central Operating Group" ogrodje, je popolnoma samostojno s serijsko številko, kar omogoča preprosto premikanje med moduli v nekaj sekundah. Šasija natančno narejena iz nerjavečega jekla zagotavlja robustno ohišje za njegov patentiran sistem delovanja.

"Prilagodljiva tekstura oprijema", ki je na dotik neabrazivna, a bolj lepljiva, ko jo stisnete. Ta tekstura obdaja ročaj in se pojavi na stičnih točkah, kot so police za naslon za palec in naslon za prste sprožilca nad ščitnikom sprožilca, pa tudi na gumbu za sprostitev nabojnika in podstavkih za nabojnike.

V notranjosti se nahaja eden najboljših sprožilec, ki ni prilagojen po meri, kar ga boste našli na katerem koli ohišju. Reset pa ni tako kratek, da bi vas moralo skrbeti, da bi ob počasnem sproščanju sprožilca nenamerno sprožili.

Springfield Armory "Variable Interface System" (VIS) je patentiran koncept neposredne vgradnje, ki sprejme več kot 30 optik in jih nastavi nizko brez potrebe po adapterskih ploščah. Ko so pritrdilni vijaki zategnjeni v skladu s specifikacijo, zatiči izvajajo bočni pritisk na notranjo pritrdilno površino optike, da odpravijo odstopanje in premikanje. Rezultat je neprimerljivo združljivost med zaklepom in široko paleto optik.

• Polavtomatska Pištola
• Optic Ready - montaža za optične merke
• Striker prožilni sistem
• Spodnja tračnica
• Nabojnika kapacitete 17 in 20 nabojev kalibra 9x19 mm
• Obojestranski vzvoda sprostitve zaklepa in izmetnika nabojnika
• Globoko strojno obdelane ostre seracije za močan oprijem
• Prilagodljiva tekstura oprijema - gladka na dotik, dokler ne pritisnete
• Velik branik sprožilca za uporabo z rokavicami
• Taktični zadnji merek z U-zarezo ter sprednji sprožilec iz tritija z svetlečim obročem
• Hammer forged Cev prevlečena z melonitom
• 1/2 x 28 navoj
• 1 leto garancije

Preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, smo opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

Uporabnost
Tip
B5b
Kaliber
9x19mm
Režim Streljanja
Polavtomatsko
Tehnične
Barva
Črna
Dolžina
215mm
Višina
145mm
Teža
785g

Ocene Pištola Springfield Armory / HS Echelon 4.5 TB 9x19mm

Login to leave review.

Vsa vaša naročila, katerih vrednost presega 20,00€ vam bomo dostavili brez stroškov pošiljanja in brez provizij plačila dostavljavcu. Za naročila pod 20,00€ zaračunavamo 3,00€ doplačila za malo naročilo. Navedeno velja za dostavo na naslov v Sloveniji.

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije ali GLS dostavne službe. Pri oddaji naročila lahko izberete željeno storitev dostave. Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno v trgovini (nekaterih izdelkov ni mogoče prevzeti drugače kot osebno v trgovini). 

Naročeno blago bomo odpremili v čim krajšem možnem času. Naročila prejeta med tednom, do 12 ure za dostavo z GLS-om in do 15. ure za dostavo s Pošto, bomo spakirali in poskušali odpremiti še isti dan. Ne nosimo odgovornosti za morebitne zamude pri dostavi s strani dostavljavca pošiljk. Blago vam bo dostavna služba dostavila na dom, oziroma ga boste lahko dvignili, v petnajstih dneh od prejema obvestila o prejeti pošiljki, na vaši lokalni pošti, paketomatu ali GLS prevzemnih mestih.

Račun za blago, vključno z stroški pošiljanja - v kolikor to ni brezplačno,  bo priložen v paketu.
Če kupnina predhodno ni bila plačana jo boste morali plačati dostavljavcu ob prejemu pošiljke.

Za naročila izven Slovenije (razen Hrvaške in Slovaške) je potrebno kupnino plačati preden pošljemo pošiljko. Vsa naročila za tujino nad določenim zneskom pošljemo brez stroškov poštnine. Za stroške pošiljanja v tujino, do tega zneska, glejte karto. Za vsa naročila pod 20€ zaračunavamo doplačilo za malo naročilo.

Za vse ostale informacije nas prosimo kontaktirajte na e-mail
info@maxairsoft.com
ali telefon
059 01 30 75 (+386 5901 30 75).

 

NOVO
Pištola Springfield Armory / HS Echelon 4.5 TB 9x19mm
Na zalogi

€889,90

Pištola Springfield Armory / HS Echelon 4.5 TB 9x19mm
HS Products
Bat 14 Metal Teeth Light SHS
Na zalogi

€14,90

Bat 14 Metal Teeth Light SHS
SHS
Bat 14 Metal Teeth Polni SHS
Na zalogi

€12,90

Bat 14 Metal Teeth Polni SHS
SHS
Aluminijast Bat s 14 Jeklenimi Zobmi
Ni zaloge

€16,90

Aluminijast Bat s 14 Jeklenimi Zobmi
SHS
Bat 14 Metal Teeth SHS
Ni zaloge

€12,90

Bat 14 Metal Teeth SHS
SHS
Aluminijast Bat z 19 Jeklenimi Zobmi
Ni zaloge

€19,90

Aluminijast Bat z 19 Jeklenimi Zobmi
SHS
Bat 14 Metal Teeth + Glava Bata Delta Armory
Ni zaloge

€14,90

Bat 14 Metal Teeth + Glava Bata Delta Armory
Delta Armory