Solzivec Plegium Smart

Na zalogi Samo v TrgoviniPotrdilo Polnoletnosti!
€34,93
€49,90

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 1.75 točk v vrednosti €1,75 .

Efektivni Domet: 3m
Višina: 11cm
Premer: 3cm
Materijal: Umetna Masa
0
1 2 3 4 5
0 ocene
Plegium Pametni Solzivec na osnovi Oleoresin Capsicum (rdeča paprika) z LED Bliskavico, Sireno ter povezavo z vašim pametnim telefonom, ki omogoča samodejno takojšnje pošiljanje SMS Sporočili o Lokaciji in Nujne klice. Da bi se izognili nenamernemu proženju, ima solzivec pametni varnostni pokrov. Sprožilec ima izboklino, ki je usmerjena v isto smer kot razpršilna šoba. Ta izboklina služi kot "senzorični merek", saj lahko s palcem občutite smer curka in izboljšate ciljanje. Oblika naprave je optimizirana za hiter, pravilen oprijem in aktiviranje. Plegium® Pametni Solzivec ima baterijo s 4-letno življenjsko dobo brez polnjenja ter je opremljen z ročico za TEST. SMS sporočila o lokaciji, telefonske klice, sireno in bliskavico lahko preizkusite brez uporabe razpršila solzivca s pritiskanjem ročice TEST na strani izdelka z ostrim predmetom. Za izklop sirene in bliskavice enostavno potisnite vzvod nazaj navzgor. Vsa SMS sporočila in stroški telefonskih klicev so brezplačni, nič ne bo dodano vašemu telefonskem računu!

Nastavitev v 1 Minuti:
1. Prenesite brezplačno aplikacijo Plegium
2. Povežite se z Vašim Plegium Solzivcem (najprej odstranite prozorni zaslon baterije)
3. V aplikacijo dodajte stike v sili

Uporaba:
- Potisnite palec pod pokrov solzivca in pritisnite navzdol na sredino sprožilca.
- Tekočina v solzivcu bo razpršena iz šobe, aktivirala se bosta sirena 130dB in LED bliskavica, aplikacija Plegium pa bo poslala vašo lokacijo v SMS sporočilu vašim stikom v sili. Aplikacija omogoča tudi samodejne telefonske klice na stike v sili, ki jih obvesti, da ste v nevarnosti in da so prejeli besedilno sporočilo z vašo lokacijo.
- Razpršite solzivec napadalcu čez oči, od ušesa do ušesa. Nato curek usmerite v napadalčev nos in usta.
- Če želite prenehati s pršenjem popustite sprožilec. Sirena in bliskavica ostanejo aktivne. Če želite izključiti sireno in svetlobno bliskavico, uporabite koničast predmet, kot je pero ali svinčnik, da dvignete vzvod na strani, označeni s TEST - POMEMBNO! V ozadju telefona imejte vklopljen Bluetooth in aplikacijo. SMS sporočila o lokaciji in telefonski klici zahtevajo pokritost s prenosom podatkov.


Solzivec:
Solzivec velike moči. 3 metre dometa in do 10 sprožitev za začasno zaslepitev napadalca. Solzivec učinkovito ustavi napadalca na daljavo, tako da povzroči hudo bolečino in prisili napadalčeve oči da se samodejno nehote zaprejo.

Sirena:
Sirena 130 dB (močnejša od več samostojnih osebnih alarmov) se aktivira, ko uporabimo Plegium® Pametni solzivec. Alarm privlači pozornost, kar povečuje možnost, da se bo napadalec ustavil. Sirena je nastavljena tako, da resonira na frekvencah, kjer je človeško uho najbolj občutljivo, da poveča nelagodje in pritegne čim več pozornosti

LED Bliskavica:
Številni napadi se zgodijo v slabo osvetljenih območjih. Ko sprožite Plegium Pametni Solzivec se prižgejo tri LED-lučke, ki vam pomagajo zadeti napadalca v oči. Svetleče diode imajo 19 Hz bliskajoči efekt (kar pomeni, da utripajo 19 krat na sekundo). Bliskavica ima dokazano dezorientirajoč učinek na človeške možgane.

SMS Sporočila o Lokaciji:
Predstavljajte si, da lahko kadar ste napadeni takoj pokličete pomoč ali pa takoj kadar so v nevarnosti vaši najbližji prejmete lokacijo kje se nahajajo. To je sedaj mogoče zahvaljujoč Plegium Pametnemu Solzivcu! Ko uporabite pametni solzivec BREZPLAČNA Plegium aplikacija takoj in samodejno pošlje SMS sporočilo s povezavo na Google Zemljevide, ki prikaže vašo lokacijo vsem stikom v sili, ki so vneseni v aplikacijo. Ne igrajte se s svojo varnostjo - dobite najboljše iz Plegiuma!

Telefonski Klici:
Aplikacija Plegium bo ob sprožitvi solzivca sprožila samodejne telefonske klice na vaše stike v sili. Glas jih bo obvestil, da ste v nevarnosti in da so prejeli besedilno sporočilo, ki prikazuje vašo lokacijo.Plegium SMART Pepper Spray je patentiran v ZDA in drugih državah. AKTIVNA SESTAVA: Oleoresin Capsicum (rdeča paprika). Izogibajte se stiku s kožo in očmi. Takoj odstranite kontaminirana oblačila. V primeru stika s kožo, spirajte kožo 15 do 20 minut z milom in hladno vodo - po potrebi ponovite. Ne drgnite, ne uporabite kreme, masti ali olja. V primeru stika z očmi previdno odstranite kontaktne leče, izpirajte oči s hladno vodo 15 minut in takoj poiščite zdravniško pomoč. Kontaktne leče temeljito očistite ali zavrzite. Ne izpostavljajte vročini in ne shranjujte v prostorih nad 50 °C. Shranjujte pri normalnih sobnih temperaturah in ne izpostavljajte temperaturi pod 4 °C več 24 ur. Uporaba Plegium Pametnega Solzivca za kakršen koli namen, razen za odvračanje napadalca, je kaznivo dejanje.

Nakup izdelka je možen v naši Trgovini. VEČ O TEM
Za nakup v trgovini je potreben veljaven osebni dokument.

Preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, smo opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

Uporabnost
Efektivni Domet
3m
Tehnične
Višina
11cm
Premer
3cm
Materijal
Umetna Masa

Ocene Solzivec Plegium Smart

Login to leave review.

Vsa vaša naročila, katerih vrednost presega 20,00€ vam bomo dostavili brez stroškov pošiljanja in brez provizij plačila dostavljavcu. Za naročila pod 20,00€ zaračunavamo 3,00€ doplačila za malo naročilo. Navedeno velja za dostavo na naslov v Sloveniji.

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije ali GLS dostavne službe. Pri oddaji naročila lahko izberete željeno storitev dostave. Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno v trgovini (nekaterih izdelkov ni mogoče prevzeti drugače kot osebno v trgovini). 

Naročeno blago bomo odpremili v čim krajšem možnem času. Naročila prejeta med tednom, do 12 ure za dostavo z GLS-om in do 15. ure za dostavo s Pošto, bomo spakirali in poskušali odpremiti še isti dan. Ne nosimo odgovornosti za morebitne zamude pri dostavi s strani dostavljavca pošiljk. Blago vam bo dostavna služba dostavila na dom, oziroma ga boste lahko dvignili, v petnajstih dneh od prejema obvestila o prejeti pošiljki, na vaši lokalni pošti, paketomatu ali GLS prevzemnih mestih.

Račun za blago, vključno z stroški pošiljanja - v kolikor to ni brezplačno,  bo priložen v paketu.
Če kupnina predhodno ni bila plačana jo boste morali plačati dostavljavcu ob prejemu pošiljke.

Za naročila izven Slovenije (razen Hrvaške, Madžarske, Češke in Slovaške) je potrebno kupnino plačati preden pošljemo pošiljko. Vsa naročila za tujino nad določenim zneskom pošljemo brez stroškov poštnine. Za stroške pošiljanja v tujino, do tega zneska, glejte karto. Za vsa naročila pod 20€ zaračunavamo doplačilo za malo naročilo.

Za vse ostale informacije nas prosimo kontaktirajte na e-mail
info@maxairsoft.com
ali telefon
059 01 30 75 (+386 5901 30 75).

 

Omejitve pri nakupu orožja iz kategorij D6 - D9 in plašilk

Za nakup izdelka je potrebna Polnoletnost.
Za nakup v trgovini je potreben veljaven osebni dokument.
Za nakup preko spleta je potrebno poslati obojestransko kopijo veljavnega osebnega dokumenta na info@maxairsoft.com s številko naročila.
Brez potrebnih dokumentov naročilo ne bo poslano.

Za nakup izdelka s polno močjo (20J+ oziroma 200m/s+) je potreben priglasitveni list. (Navedeno velja za zračno orožje iz kategorije D6 pri katerem je opcija polne in zmanjšane moči) 

Nakup zračnega orožja moči nad 20J ali 200m/s
Zračnega orožje, pri katerem je kinetična energija na ustju cevi več kot 20J ali kjer hitrost izstrelka na ustju cevi  presega 200m/s lahko kupite:
• z orožnim listom, pri nakupu se boste morali identificirati z veljavnim osebnim dokumentom.
• z dokazili o izpolnjevanju pogojev iz 15. člena zakona o orožju. Potrbujete potrdilo o opravljenem preizskusu znanja o ravnanju z orožjem ter potrdila, da ni zadržkov javnega reda in mira. Pri nakupu se boste morali identificirati z veljavnim osebnim dokumentom.

-30%
Solzivec Plegium Smart
Na zalogi

€34,93 €49,90

Solzivec Plegium Smart
Solzivec TW1000 Pepper-Fog OC 40mL
Na zalogi

€9,90

Solzivec TW1000 Pepper-Fog OC 40mL
Solzivec Plegium Combo
Na zalogi

€20,93 €29,90

Solzivec Plegium Combo
Solzivec Plegium Combo Pink
Na zalogi

€20,93 €29,90

Solzivec Plegium Combo Pink
Solzivec Plegium Smart Pink
Na zalogi

€34,93 €49,90

Solzivec Plegium Smart Pink
Solzivec Pfeffer KO Jet 100mL
Na zalogi

€9,90

Solzivec Pfeffer KO Jet 100mL
Solzivec Pfeffer KO Fog 50mL
Na zalogi

€7,90

Solzivec Pfeffer KO Fog 50mL
Solzivec Pfeffer KO Fog 100mL
Na zalogi

€9,90

Solzivec Pfeffer KO Fog 100mL
Solzivec Pfeffer KO Fog 40mL
Na zalogi

€6,90

Solzivec Pfeffer KO Fog 40mL
Solzivec TW1000 Pepper-Jet OC 40mL
Ni zaloge

€11,90

Solzivec TW1000 Pepper-Jet OC 40mL
Solzivec Pfeffer KO Jet 50mL
Ni zaloge

€7,90

Solzivec Pfeffer KO Jet 50mL