Sprej za Leče Anti Fog 150ml Abbey

NOVO
Na zalogi
€16,90

Ob nakupu tega izdelka boste prejeli 0.85 točk v vrednosti €0,85 .

Kapaciteta: 150ml
0
1 2 3 4 5
0 ocene

Abbey Anti-Fog Sprej proti rošenju očal. Leče očal se na tanko pošprica, razmaže ter počaka da se sloj posuši. Po potrebi se lahko postopek ponovi. Abbey Anti-Fog Sprej je odličen proizvod za Airofterje, Potapljače, Smučarje, Motoriste in vse ostale, ki jim rošenje očal povzroča glavobole!

Uporabnost
Kapaciteta
150ml

Ocene Sprej za Leče Anti Fog 150ml Abbey

Login to leave review.

Vsa vaša naročila, katerih vrednost presega 20,00€ vam bomo dostavili brez stroškov pošiljanja in brez provizij plačila dostavljavcu. Za naročila pod 20,00€ zaračunavamo 3,00€ doplačila za malo naročilo. Navedeno velja za dostavo na naslov v Sloveniji.

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije ali GLS dostavne službe. Pri oddaji naročila lahko izberete željeno storitev dostave. Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno v trgovini (nekaterih izdelkov ni mogoče prevzeti drugače kot osebno v trgovini). 

Naročeno blago bomo odpremili v čim krajšem možnem času. Naročila prejeta med tednom, do 12 ure za dostavo z GLS-om in do 15. ure za dostavo s Pošto, bomo spakirali in poskušali odpremiti še isti dan. Ne nosimo odgovornosti za morebitne zamude pri dostavi s strani dostavljavca pošiljk. Blago vam bo dostavna služba dostavila na dom, oziroma ga boste lahko dvignili, v petnajstih dneh od prejema obvestila o prejeti pošiljki, na vaši lokalni pošti, paketomatu ali GLS prevzemnih mestih.

Račun za blago, vključno z stroški pošiljanja - v kolikor to ni brezplačno,  bo priložen v paketu.
Če kupnina predhodno ni bila plačana jo boste morali plačati dostavljavcu ob prejemu pošiljke.

Za naročila izven Slovenije (razen Hrvaške in Slovaške) je potrebno kupnino plačati preden pošljemo pošiljko. Vsa naročila za tujino nad določenim zneskom pošljemo brez stroškov poštnine. Za stroške pošiljanja v tujino, do tega zneska, glejte karto. Za vsa naročila pod 20€ zaračunavamo doplačilo za malo naročilo.

Za vse ostale informacije nas prosimo kontaktirajte na e-mail
info@maxairsoft.com
ali telefon
059 01 30 75 (+386 5901 30 75).

 

NOVO
Sprej za Leče Anti Fog 150ml Abbey
Na zalogi

€16,90

Sprej za Leče Anti Fog 150ml Abbey
Krpa za Leče Peltor
Na zalogi

€0,50

Krpa za Leče Peltor
Peltor
Krpa za Leče Revision
Ni zaloge

€19,90

Krpa za Leče Revision
Sprej za Leče Anti-Fog Bolle
Ni zaloge

€6,90

Sprej za Leče Anti-Fog Bolle
Bolle
Krpa za Leče Clarity Defog it
Ni zaloge

€8,90

Krpa za Leče Clarity Defog it